Happy Friends tuo lounaan kotiin

Ravintola Happy Friends sijaitsee Sinikalliontiellä Espoossa. Yrityksen ovat perustaneet ystävykset, jotka päättivät ”lyödä hynttyyt yhteen” työskenneltyään vuosia ravintola-alalla. Keittiössä yhdistyy cross-kitchen -hengessä makuja maailmalta ja koti-Suomesta.
Palvelutarjontaa löytyy erilaisiin tilaisuuksiin, juhliin ja toimitilojen henkilöstöravintolatoimintaan. Nyt Happy Friends on myös kotien herkkukokki.
”Maaliskuussa 2020 tapahtui paljon yhdessä viikossa. Liikevaihdostamme katosi 85 prosenttia. Mietimme, että joutuisimmeko laittamaan pillit pussiin, kunnes tilanne on ohi”, sanoo Suvi Touru. Hän on Happy Friendsin toimitusjohtaja, yrittäjä ja kokki. Hänen kanssaan työskentelee kokoaikaisesti 5-6 henkilöä – työmyyrää – kuten hänen itse tiimiään kuvailee.
Sen jälkeen, kun kahvilat ja ravintolat oli suljettu asiakkailta, Suvi Touru sai asiakkailta ja ystäviltä vinkkejä siitä, mitä ravintolatoiminnan käynnissä pidon eteen voisi tehdä ja miten voisi uudistua. Hän keräsi sisukkaan tiiminsä yhteen ja yhdessä mietittiin, mitä Happy Friends voisi tehdä pärjätäkseen poikkeustilanteessakin.

Take away tai tilaa kotiin lounas tai viikonlopun brunssipaketti

”Ideoimme yhden viikon aikana take away -palvelun sisällön ja toimintamallin, jota pian täydennettiin kotiinkuljetuspalvelulla. Arkena lounastoiminta palvelee isoa joukkoa koteja ja yrityksiä Mankkaan suunnalla, josta vastaava kahvila-ravintola on puuttunutkin”, hän kertoo.
Happy Friends oli aiemmin tehnyt palveluansa tutuksi lähinnä sosiaalisessa mediassa. Tänä keväänä yritys jakoi Sinikalliontien lähialueen koteihin 3000 esitettä, joiden avulla kysyntä etätöitä- ja opiskelua tekevissä kodeissa lähti liikkeelle. Arkilounaita täydentävät viikonlopun Happy Weekend -brunssi-, -piknik- ja burgerpaketit kotiin.
”Olemme saaneet hyvää palautetta. Lisäksi meiltä on nyt kyselty viikonlopun brunsseista ravintolassamme, ja tähän me tartumme jatkossa”, Suvi Touru kertoo.

Catering tekee juhlasta herkullisen

Kahvila- ja ravintolapalveluja tarjoavan yrityksen toinen kivijalka on catering-palvelut, joka sekin on kokenut kovia, kun kevään ja kesän toimistotarjoiluja ja juhlia yrityksissä ja kodeissa on peruttu tai siirretty.
”Olen kuitenkin luottavaisella mielellä. Perhejuhlille ja yritystilaisuuksille on jatkossa kysyntää, kun niitä taas on luvallista järjestää Suomessa”, Suvi Touru toteaa.


Kysy lisää: Suvi Touru, toimitusjohtaja, p. +358 400 804 990

Happy Friends & Tallberg

Happy Friends on asiakkaamme Sinikalliontie 7:ssä Espoossa. Kiinteistössä on tarjolla yrityksen tarpeiden mukaan helposti räätälöitävää toimitilaa. Kohde sijaitsee Turunväylän varrella, Nihtisillan solmukohdassa.
Kysy lisää tarjolla olevista tiloista: Kari Oja, p. 040 825 6653 tai kari.oja@tallberg.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kappelikujan kiinteistössä tapahtuu