Yhteisö

Tutustu kiinteistössämme toimiviin yrityksiin, heidän palveluihinsa ja verkostoidu. Yhdessä olemme enemmän!

Filter Categories
Kaikki
Kerros 0
Kerros 1
Kerros 2
Kerros 3
Kerros 4
Kerros 5
 • Kerros: 3
  Agency Paul Rung Oy
  https://www.paulrung.fi/
 • Kerros: 4
  Antrax Oy
  Kantava ajatuksemme on tarjota ammattirakentajille suoraselkäistä ja puheista palvelua suunnittelusta toteutukseen toimitila- ja asuinkiinteistöjen korjauksiin ja hallirakentamiseen. Palvelukattauksemme koostuu niin yksittäisistä huoneiden maalauksista sekä parkkipaikkakylttien asennuksista aina tuhansien neliöiden laajuisiin saneeraushankkeisiin ja hallien rakentamiseen.
  https://antrax.fi/
 • Kerros: 5
  Apix Messaging Oy
  Apixilla on pitkä kokemus yritysten välisten bisnesdokumenttien sähköisestä välityksestä. Apix oli ensimmäisten joukossa luomassa Suomeen verkkolaskutusta. Apix ylläpitää laskutustietokantoja, joiden avulla myyntilaskut välitetään täysin automaattisesti, virheettömästi ja juuri siinä muodossa kuin asiakkaasi ne haluaa eli joko verkkolaskuina tai paperilaskuina.
  https://www.apix.fi/
  Puhelin: +358 (0)40 455 4451
  Sähköposti: myynti@apix.fi
 • Kerros: 4
  Arkta Rakennuskultti Oy
  RAKENNAMME VASTUULLISESTI Perheyhtiönä Arktan toimintaa on koko yli sen 30-vuotisen historian leimannut pitkäjänteisyys ja vastuullisuus. Asuntokohteiden suunnittelussa ja toteutuksessa painotetaan ympäristöä mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavien materiaalien, työtapojen ja järjestelmien käyttöä. Olemme mukana useissa tutkimushankkeissa kehittämässä suomalaista rakentamista ja pienentämässä hiilijalanjälkeä toiminnassamme. Tämä tarkoittaa sinulle terveellisempää kotia, kestäviä ja usein kotimaisia materiaaleja. Olet mukana pienentämässä hillijalanjälkeä ostaessasi Arkta-kodin.
  https://www.arkta.fi/tietoa-meista/
 • Kerros: 4
  BEL Solutions Oy
  BEL tekee ja tuottaa yrityksille niiden tarpeisiin räätälöityjä IT-järjestelmiä. Ratkaisut toimitetaan "avaimet käteen" -periaatteella pilvipalveluna (SaaS - Software as a Service), jolloin asiakkaamme voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa vailla huolta tietojärjestelmien toimivuudesta. Tekninen alustamme ja huippuasiantuntijamme takaavat palveluiden joustavuuden ja kustannustehokkuuden. BEL on tehnyt palveluita suomalaisen julkishallinnon ja suuryritysten lisäksi myös monikansallisille konserneille. Mikäli sinulla on IT-ongelma, johon et löydä ratkaisua, ota yhteyttä meihin! Olemme aina valmiina yllättämään sinut positiivisesti.
  https://zeus.bel.fi/client/index.html
 • Kerros: 4
  Carera Oy
  SÄHKÖTYÖT HELSINKI, VANTAA, ESPOO, OULU Yrityksemme palvelee asiakkaita sähköurakoinnissa saneeraus-, muutos- ja uudistyömailla, kiinteistön ylläpitoon liittyvissä sähkötöissä sekä yksityisasiakkaita erilaisissa kodin sähkötöissä. Toimimme Espoossa, Vantaalla, Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Yrityksellämme on tietotaitous vaativien sähkösaneerausprojektien hoitamisesta, toimitilakiinteistöjen sähköhuoltotehtävistä sekä erilaisista sähköasennustöistä vuosien ajalta.
  https://carera.fi/
 • Kerros: 2
  Ennobling Oy
  Ennobling Oy on viherrakentamiseen erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat niin rakennusliikkeet kuin yksityiset tekijät. Rakennamme haastavimmatkin pihat ja leikkipaikat ammattitaidolla. Tärkeimmät arvot meille ovat asiakastyytyväisyys ja laatu, sekä työtä tehdessä, että valmiissa lopputuloksessa.
  https://www.ennobling.fi/
 • Kerros: 2
  Finlux Rakennus Oy
 • Kerros: 3
  Flying Mountains Oy
  https://flyingmountains.fi/
 • Kerros: 2
  Hakola
 • Kerros: 0 ja 1
  Happy Friends Oy
  Iloa, makua ja hyvää mieltä. Nämä ovat kolme asiaa, joista me emme tingi. Tule aamukahville, suunnittele unelmiesi juhlat tai nauti lounas kanssamme. Tutustu lounaslistaan ja palveluihimme! Avoinna ma-pe klo 8.00-15.00 | Lounas ma-pe klo 10.30-14.00
  https://www.happyfriends.fi/2021/02/09/lounas-mankkaa/
  Puhelin: 050 566 0566
  Sähköposti: myynti@happyfriends.fi
 • Kerros: 4
  Helsingin Revisor Oy
  Me olemme palveleva ja neuvova kirjanpidon ja taloushallinnon asiantuntijayritys, jonka toimipiste sijaitsee Espoossa. Toimimme valtakunnallisesti, mutta erityisesti alueilla Helsinki, Espoo ja Vantaa. Helsingin Revisor Oy on auktorisoitu tilitoimisto. Meillä sinua palvelee yrityksesi asioista vastaava talouden ammattilainen, joka perehtyy yrityksesi liiketoimintaan kanssasi. Voit keskittyä omaan työhösi, kun taloushallinnon tehtävät ovat ammattiosaajan hoidossa. Meidän puoleemme voi kääntyä kaikissa yrityksesi tai henkilökohtaiseen verotukseesi liittyvissä kysymyksissä.
  https://helsinginrevisor.fi/
 • Kerros: 3
  K6 Consulting Oy
 • Kerros: 2
  Kekki-Heleoja
 • Kerros: 3
  Olivia kommunikaatio-opetus & tulkkauspalvelut
  www.oliviaktpalvelut.fi
  http://www.oliviaktpalvelut.fi/
 • Kerros: 2
  Oy Finnpool Ab
  http://finnpool.fi/
 • Kerros: 2
  Project Logistics Baltic Oü
 • Kerros: 2
  Rasant Oy
 • Kerros: 3
  Scanasian Projects Oy
 • Kerros: 3
  SCS GROUP Oy
  https://www.scsgroup.fi/
 • Kerros: 4
  Sisällöntuotanto Lauri Ilola
  https://www.lateilola.com/
 • Kerros: 4
  Sixty Degrees North
 • Kerros: 3
  Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry
  Ski.fi: Suomen suurin alamäkimedia Ski.fi-sivusto kerää kaikista keskuksista tärkeimmät tiedot, rinne- ja latuinfot, tapahtumat ja muut keskuksissa tapahtuvat aktiviteetit. Näin saat n. 70 hiihtokeskuksen tiedot kätevästi yhdestä paikasta. Ski.fi tarjoaa kaikille laskettelusta, lumilautailusta, maastopyöräilystä ja muista alamäkilajeista kiinnostuneille ajankohtaista tietoa Suomen hiihtokeskuksista ja -kouluista. Olitpa sitten aloittelija tai ammattilainen, meiltä löydät tuoreimmat uutiset, kiinnostavimmat jutut ja parhaat vinkit. #skifinland #elämänionalamäessä
  https://www.ski.fi/
 • Kerros: 3
  Taloustaivas Oy
  Taloushallintoa taidolla. Taloustaivas Oy on tilitoimisto, jossa yhdistyy osaaminen, kokemus ja ketteryys.
  https://taloustaivas.fi/
 • Kerros: 1
  Tunturi-Hellberg Oy
  Tunturi-Hellberg Oy Ltd valmistaa Tunturi- ja Nishiki-polkupyörät sekä maahantuo Ghost-, Haibike-, Winora-, Lapierre-, Batavus-, Koga- ja Van Nicholas-polkupyöriä. Tunturi toimii myös pyöräilytarvikkeiden maahantuojana ja jakelijana. Edustettavia tuotteita myydään satojen jälleenmyyjien toimesta ympäri Suomea. Tunturi-Hellberg Oy Ltd kuuluu Accell Group -konserniin, joka on Euroopan suurin polkupyöräalan yritys. Jälleenmyyjien yhteystiedot https://tunturi.fi/jalleenmyyjat/
  https://tunturi.fi/
 • Kerros: 2
  XBC-Kelo Oy
 • Kerros: 1
  Yeply Oy
  Yeply liikkuva pyörähuolto on polkupyörien huoltoon erikoistunut start up -yritys. Kahden suomalaisen kaveruksen Tommin ja Antin idea syntyi vuonna 2016 ja toimintaa on nyt Suomen lisäksi myös Saksassa. Yeplyn ideologia on, että polkupyörän huoltaminen pitäisi olla nopea ja vaivaton kokemus asiakkaalle.
  https://www.yeply.fi/

Vuokralainen, haluatko täydentää yrityksesi tiedot tälle sivustolle?

Ilmoita yrityksesi tiedot tai muutokset yhteystiedoissa ja tule löydetyksi.

Ilmoita yrityksesi tiedot

Ilmoittamalla yhteystietosi tällä lomakkeella, lisäämme ne näkymään kiinteistömme verkkosivustolle sinikalliontie7.fi.  Voit lähettää kuvan tai yrityksesi logon liitetiedostona. Kuvan koko 1100 x 700 pikseliä, tiedostotyyppi .jpg