Apix Messaging: monikäyttötila tukee yrityksen prosesseja ja henkilöstön hyvinvointia

Apix Messaging Oy muutti kesällä 2019 Sinikalliontie 7:n ylimpään kerrokseen. Sijainti kattavien liikenneyhteyksien varrella, remontoitu kiinteistö ja yritykselle räätälöity toimitila sekä hyvät palvelut saavat kiitosta toimitusjohtaja Veli-Matti Sahlbergilta.
Apix Messaging on pohjoismainen sanomaoperaattori, joka sähköistää ja toimittaa perille asiakkaidensa laskut, tilaus- ja toimitusketjun viestit, palkkalaskelmat sekä muut liiketoimintasanomat.
– Yrityksemme on kasvanut yli 20 prosentin vuosivauhdilla. Olemme kehittäneet toimitilojamme ja niiden viihtyisyyttä samaan tahtiin. Vuonna 2019 tarvitsimme jälleen lisää tilaa, Veli-Matti Sahlberg kertoo.

Heti ensimmäinen yhteydenotto Tallbergilta oli hänen mukaansa vakuuttava.

– Keskustelu Kari Ojan kanssa lähti käyntiin sujuvasti: meidän tarpeitamme kuunneltiin ja saimme nopeasti ehdotuksia tilojen käytöstä. Tuli sellainen fiilis, että Tallberg on kiinnostunut meistä ja tilojen käytöstä. Päätös oli helppo tehdä, Veli-Matti Sahlberg tiivistää.

Viihtyisyys ja hyväntuulisuus ovat meille tärkeitä, sillä mielen tulee olla töissä virkeä.

Tallberg tarjosi Apixille Sinikalliontie 7:n ylimmän toimistokerroksen tiloja. Noin 950 neliömetrin tila ratkaisuineen palvelee hyvin Apix Messaging Oy:tä: monikäyttötilasta löytyy ilmavasti toteutettua toimistotilaa, neuvottelutiloja asiakastapaamisiin sekä erilaisia ryhmätyön tiloja.
– Yrityskulttuurillemme tärkeitä ovat työhyvinvointia ja viihtyisyyttä lisäävät elementit, mitä tukevat kohtaamistilat kuten rentouttavat biljardi- ja pelitilat. Tällä hetkellä monille yrityksille uusi etätyökulttuuri taas on jo ennestään meille tuttu, joten niiltä osin tämä vuosi haasteineen ei ole ollut meille liian suuri poikkeus, Sahlberg kertoo.
Yritys on toteuttanut rekrytointia varten videon, jonka avulla voit tutustua myös yrityksen tiloihin: klikkaa tästä.

Turvallisuus etusijalla

Asiakkaiden tietoja käsittelevässä yrityksessä toimitilojen keskeinen elementti on turvallisuus, olipa kyseessä kulkeminen toimitiloissa tai tietoturva.
– Luonnollisestikin meille voi tulla vain luvan kanssa. Tietojen hallinta ja verkkoympäristö on turvattu täysin eristetyn tietoverkon ja oman, meitä varten rakennetun tietoliikenneratkaisun avulla. Toiminta on turvattu lisäksi automaatioratkaisujen avulla, Veli-Matti Sahlberg tiivistää.

Sijainti & palvelut – Sinikalliontie 7 vetää puoleensa

Sijainti Turunväylän varrella, Nihtisillan solmukohdassa on yksinkertaisesti hyvä.
– Meille tullaan töihin Järvenpäästä ja Inkoosta asti, ehkä nuo ovat etäisimmät kotipaikat. Parkkitilaa tähän tarkoitukseen sekä asiakaskäyttöön on kiinteistössä mukavasti. Myös asiakaskäynnit Helsingin keskustaan ja muualle pääkaupunkiseudulla sujuvat nopeasti joka suuntaan, Sahlberg toteaa ja korostaa lisäksi palvelujen merkitystä:
– Ensimmäisessä kerroksessa arkisin ja viikonloppuisin palveleva Happy Friends on meille ihan ehdoton tähtipalvelu, sanoo Veli-Matti Sahlberg. Heidän tarjoilujaan on nautittu asiakastapaamisissa, lounastauoilla ja usein sieltä lähti kesällä esivalmistettu ruokakori kotiin asti.

Sinikalliontie 7 suunniteltiin uuteen käyttöön

Tallbergilla tehtiin vuonna 2018 kiinteistökehityssuunnitelma Sinikalliontie 7:n kehittämiseksi. Tavoitteeksi asetettiin entisen pääkonttorikiinteistön muuntaminen usean yrityksen viihtyisäksi yritystaloksi.
– Kohteeseen suunniteltiin uudenlainen tilanjako, ja tavoitteena oli tarjota eri kokoisille yrityksille räätälöitävissä olevia toimitiloja, kertoo Kari Oja Tallbergilta.
Vuonna 2019 uudistettiin kiinteistön aulatilat ja tehtiin pintaremontti yleisiin tiloihin. Samassa yhteydessä kiinteistöön rakennettiin vuokralaisten käyttöön kuntosali yhteistyössä Tunturi-Hellbergin kanssa.
– Etsimme tiloihin myös laadukasta kahvila-ravintolaa. Tämä onnistui erinomaisesti. Happy Friends aloitti toimintansa Sinikalliontie 7:ssä syyskuussa 2019. Happy Friends on palvellut talossa työskenteleviä ja Mankkaalla asuvia erinomaisesti myös tänä poikkeusvuonna, Kari Oja kiittelee.
Nyt tilat ovat lähes täynnä Sinikalliontie 7:ssä. Tällä hetkellä kehitämme vastaavalla tavalla muun muassa Kappelitie 6:n tiloja, Kari Oja kertoo.

Kysy lisää:
Apix Messaging Oy
Veli-Matti Sahlberg, toimitusjohtaja
p. 045-344 4401
Veli-Matti.Sahlberg@apix.fi
apix.fi


Kysy lisää toimitilaratkaisuistamme:
Kari Oja
kiinteistöpäällikkö
040 825 6653, kari.oja@tallberg.fi

Apix Messaging Oy
Apix Messaging on pohjoismainen sanomaoperaattori, joka sähköistää ja toimittaa perille asiakkaidensa laskut, tilaus- ja toimitusketjun viestit, palkkalaskelmat sekä muut liiketoimintasanomat. Yrityksen palveluja käyttää jo noin 25 000 yritysasiakasta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltian maissa. Yritys työllistää Suomessa suoraan noin 20 henkilöä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kappelikujan kiinteistössä tapahtuu